Tuesday, September 23, 2014

Wednesday

Nää kympit aamut on ihania! Herään yleensä kahdeksan aikaan jos meen kymmeneen, eikä laittautumisessa mene kauaa, joten kerkeen aina chillaileen ja bloggaileen. Ja parasta on se, että kerkeen tekemään kunnon aamupalan ja voin syödä sen ihan rauhassa kotona. Kasin aamuina teen aina kiireellä jonkun leivän ja otan kahvin mukaan, joka ei oo mitenkään parhaiten tehty kun heitän vaa maidot ja sokerit kuppiin, sitten autossa huomaankin, että kahvi on aivan liian makeaa tai ihan jäähtynyt liiallisen maidon takia... No mutta nyt tein vaniljalaten josta tuli aika täydellinen ainakin mun makuun.

I love these ten o'clock mornings! I usually wake up around eight when schools starts at ten and it doesn't take me long to get ready, so I always have time to chill and blog. The best thing is having time to make a proper breakfast and actually enjoy it. When I go at eight I just make a quick bread and coffee in a hurry to take with. Later on noticing that my coffee is way to sweet or cold because of too much milk. But that doesn't matter right now because I just made a perfect vanilla latte!


Tän päivän asu ja tähän lisäks mustat housut ja jotkut nahkabootsit varmaankin. Toppi on Gina Tricotista, toppi on H&M:stä ja kaulakoru on River Islandista(Lontoosta).
Today's outfit and with this I'm gonna wear black pants and probably some black leather boots. The shirt is from Gina Tricot, the sweater from H&M and the necklace from River Island(London).
                     
                         


 Lisään asusteiks muutamia sormuksia ja huuliin macin ihana ensign-niminen huulikiilto ja hajusteeksi Gilly Hicksin body spray.
As accessories I'm just gonna add a few rings, on my lips mac's lovely ensign-lipgloss and as perfume Gilly Hicks body spray.


No comments:

Post a Comment