Monday, December 1, 2014

1st of December

Hyvää joulukuun alkua kaikille! Oon niin ilonen, että on vihdoin joulukuu. Marraskuu on hirvein kuukausi ikinä-pimeyttä ja sadetta vaan. Joulukuu tulee todennäköisesti olemaan aika samanlainen, mutta ero on siinä, että ollaan joulufiiliksissä! Tai ainaki mä oon. Jospa vielä tulisi lunta...
    Mun joulukalenteri on sellanen, että joka toinen päivä avaan suklaakalenterin ja joka toinen päivä avaan jonkun pienen äitin paketoiman yllätyksen. Aloitin yllätyksellä, ja tänään sain pienen lindtin suklaanallen. 
    Tähän vielä kaksi kollaasia joulutoiveistani. Pyydän suurimmaksi osaksi vaatteita, ja jos jouluna saan rahaa niin käytän ne sitten haluamaani kännykkään liitettävään objektiiviin. 

Happy 1st of December!  I'm so happy that it's finally December. November's such a horrible month-darkness and rain. December's probably going to be the same, but it will be filled with Christmas joy! At least mine will. If only we had some snow...
    So as our Christmas calendar my sister and I are taking turns opening a chocolate calendar and a gift calendar made by our mom. Today I got a little lindt chocolate bear. 
    Last but not least two collages of stuff on my wish list. I'm mostly asking for clothes, and if I get money for Christmas I'll spend it on this camera objective I've been looking at. 

 Forever21
 Gina Tricot, H&M, Stadium(Nike)

Mun tekemä joulukalenteri Allulle.
Allu's Christmas calendar made by me.

2 comments:

  1. ihania kyllä noi kaikki vaatteet ! :-)

    http://switchblade-babe.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Tosi mageita kollaaseja! :-)

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    ReplyDelete